Παράσταση για την παράσταση «Κάποτε ένας πυροβολισμός» στο Θέατρο ΕΝ-Α

0

Το έργο «Κάποτε ένας πυροβολισμός» του Γιάννη Παπάζογλου, σε σκηνοθεσία Ελπίδας Αμίτση, μετά την ένθερμη ανταπόκριση του κοινού, θα συνεχιστεί παράλληλα με τη νέα παραγωγή του θεάτρου και θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 21:00 από 06 Ιανουαρίου 2019.

Λίγα λόγια για το έργο: Ένας πυροβολισμός. Κάποτε ένα έγκλημα. Ο εραστής είχε δολοφονήσει το σύζυγο. Η αρχή του νήματος. Xρόνια μετά. Η αποφυλάκιση του φονιά. Η συνάντηση με τη γυναίκα. Λεηλατημένοι κι οι δυο απ’ το χρόνο. Με τις ενοχές να τους πολιορκούν. Βουλιάζουν στην προσωπική τους έρημο. Θραύσματα μνήμης. Αναζήτηση του χαμένου πάθους. Σανίδα σωτηρίας ο έρωτας μες στα ερείπια που τους περιβάλλουν. Μια αινιγματική γριά καταφθάνει απ’ το μέλλον. Διάσπαρτες εικόνες έχουν στοιχειώσει το μυαλό της. Πασχίζει να συνθέσει το παζλ. Εμφανίζεται και το κοκκινοπούλι. Η μετενσάρκωση του αδικοσκοτωμένου. Επιζητά απεγνωσμένα εκδίκηση. Την τιμωρία των ενόχων. Ο γιός επιστρέφει απ’ το ταξίδι. Αντιμέτωπος με την κρυμμένη αλήθεια. Οδηγεί τα πρόσωπα στην τελική λύση. Στην κάθαρση. Ψυχολογικό θρίλερ με κινηματογραφική δομή που ανιχνεύει τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ένα πολιτιστικό γεγονός των ΕΝ.Π.ΑΝ. (Ένωση Πολιτισμού Ανάπτυξης)

Προς ενίσχυση των σκοπών των ΕΝ.Π.ΑΝ. Υπό την αιγίδα: WORLD PHILOSOPHICAL FORUM και UNESCO.null

Ψυχολογικό θρίλερ με κινηματογραφική δομή που ανιχνεύει τη σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης.

Κείμενο: Γιάννης Παπάζογλου
Σκηνοθεσία: Ελπίδα Αμίτση
Σκηνικά-Κοστούμια: Νίκη Ελευθερίου
Φωτισμοί: Άρτεμις Λογαρά
Μουσική: Δημήτρης Παριανός
Χορογραφία: Σταμάτης Διολέτης

Παίζουν: Ελπίδα Αμίτση, Αμαλία Αυγουστάκη, Χρίστος Γεωργίου, Θωμάς Μαυρογόνατος
Μαυροφόρες: Χαρά Ρίζου, Ηλιάνα Παναγοπούλου, Αγγελική Μπίσσα, Πηνελόπη Νικολαϊδου, Μαίρη Καρλαύτη

Παραστάσεις από 06 Ιανουαρίου 2019 και κάθε Κυριακή στις 21:00 + Τιμές εισιτηρίων: 12€, 8€ (άνεργοι-φοιτητές) | Διάρκεια: 90′ χωρίς διάλειμμα | Διεύθυνση: Σουρή και Μαλαγαρδή 95, Κορυδαλλός | Τηλέφωνο: 6987 154 814

Δείτε επίσης