Δημήτρης Λιγνάδης: Αποχώρησε από τη ΓΑΔΑ, καθώς δεν εκκρεμεί ένταλμα συλλήψεως

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, μαζί με τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, εμφανίστηκαν στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΓΑΔΑ), σε περίπτωση που εκκρεμεί κάποιο ένταλμα συλλήψεως.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του in.gr, τους απάντησαν πως μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα δικαστικό έγγραφο σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στην συνέχεια αποχωρήσαν.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ο Λιγνάδης άφησε την κάρτα του με τα τηλέφωνά του για να ειδοποιηθεί σε περίπτωση που θα αναζητούνταν. Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Ωστόσο, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, αυτό είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ωρών.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, έκανε δήλωση χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ο σκηνοθέτης προσήλθε ή όχι στη ΓΑΔΑ: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την απάντηση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται», ήταν η δήλωση του δικηγόρου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ