Ο σκηνοθέτης που μαχαίρωσε πατέρας 15χρονου

Οι καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης επαναφέρουν στο προσκήνιο μια συγκλονιστική υπόθεση που είχε εκτυλιχτεί στις αρχές του 2000. Πατέρας ανήλικου που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από γνωστό πρωταγωνιστή, είχε μαχαιρώσει τον ηθοποιό, που τελικά σώθηκε από θαύμα…

Πασίγνωστος σκηνοθέτης στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε δεχθεί άγρια επίθεση με μαχαίρι, μέσα στο διαμέρισμά του. Από τον πατέρα ενός 15χρονου αγοριού που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον σκηνοθέτη.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάματος έφεραν στη μνήμη πολλών αυτήν την υπόθεση. Ο δράστης είχε μαχαιρώσει τον σκηνοθέτη πισώπλατα μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας. Η είδηση πέρασε στα ψηλά…Ο σκηνοθέτης παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος δεν ειδοποίησε ποτέ την αστυνομία.

Ο σκηνοθέτης, που στην αρχή της καριέρας του, είχε κάνει τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, σώθηκε από θαύμα… Οι λόγοι της επίθεσης δεν έγιναν-δημόσια- γνωστοί, ο δράστης δε συνελήφθη και η υπόθεση ξεχάστηκε στη λήθη του χρόνου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζήτημα-τελικά- είχε λυθεί εξωδικαστικά.

Πηγή: MEGA