ΥΠΠΟΑ: Παράταση προθεσμίας για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αντιλαμβανόμενο τις δυσκολίες που προέκυψαν, εξαιτίας των επιπτώσεων της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα, παρατείνει την προθεσμία αποδοχής αιτημάτων για τις προσκλήσεις του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων καθώς και για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» για το 2021, μέχρι την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στη 13:00 (αντί της αρχικής προθεσμίας της 22ας Φεβρουαρίου 2021).

Η παράταση για το Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων αφορά μόνο στην υποβολή αιτημάτων εγγεγραμμένων φορέων και όχι σε εγγραφές φορέων στο Μητρώο.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτημάτων επιχορήγησης ή και παροχής αιγίδας για δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν εντός του 2021, στο πλαίσιο της στήριξης και ανάδειξης δράσεων ελληνικών πολιτιστικών φορέων.

Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» προτάσεις μπορούν να υποβάλλουν οι ΑΜΚΕ, οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του ΥΠΠΟΑ. Κάθε ΑΜΚΕ έχει δικαίωμα να υποβάλει ως δύο προτάσεις, σε διαφορετικό θεματικό άξονα. Επιλέξιμη θα είναι μία.

Για τις προσκλήσεις του Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων Δικαίωμα υποβολής έχουν φορείς, οι οποίοι εγγράφηκαν στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2021. 

Η υποβολή των αιτημάτων και των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική Πύλη Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠΠΟΑ, http://drasis.culture.gr, όπου έχουν αναρτηθεί οι σχετικές προσκλήσεις, οι όροι και οι προϋποθέσεις αναλυτικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ