Χριστουγεννιάτικο επιπλωμένο σπιτάκι από μπισκότα με τζίντζερ

Είναι χριστουγεννιάτικη παράδοση δεκαετιών στη Δύση να φουρνίζουν οι νοικοκυρές μπισκότα με τζίντζερ. Και είναι παράδοση να φιλοτεχνούν μπισκοτένια σπιτάκια, στολισμένα για τα Χριστούγεννα.

Τώρα, δίνεται η δυνατότητα, με λεπτομερείς οδηγίες που προσφέρει δωρεάν γνωστή σουηδική εταιρεία οικιακής επίπλωσης και ειδών, να δημιουργήσει ο καθένας ένα σπιτάκι στολισμένο για τον εορτασμό της γέννησης του Χριστούλη και μετά τη γιορτή να το γευθεί, μιας και τα πάντα, κρεβάτι, τραπέζι και καρέκλες, βιβλιοθηκούλα, χαλάκι, ακόμη και το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μπισκότα με τζίντζερ.

Στο Gingerbread Höme, κάθε μπισκοτένιο έπιπλο είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και, σε αντίθεση με τα συναρμολογούμενα έπιπλα, εδώ δεν χρειάζεται κλειδί Allen. Είναι γεγονός ότι, ειδικά τα Χριστούγεννα, αξίζει να νιώθεις «σπιτάκι» την κατοικία σου και εδώ δίνεται η δυνατότητα να ζήσει κανείς αυθεντικά σουηδικά Χριστούγεννα, να φιλοτεχνήσει το μπισκοτένιο σπιτάκι και, κάποια στιγμή, να το φάει.

«Ζήστε τις γιορτές σαν παραδοσιακός Σουηδός – μαζευτείτε με τα αγαπημένα πρόσωπα και περάστε τον χρόνο σας απολαμβάνοντας πράγματα καλά για τον ουρανίσκο. Δεν έχει καμία σημασία αν τα φτιάξετε εσείς οι ίδιοι ή τα αγοράσετε έτοιμα. Το σημαντικό είναι να είστε μαζί: αγαπημένα πρόσωπα και ωραία φαγητά. Αυτή είναι η αληθινή γεύση των παραδοσιακών σουηδικών Χριστουγέννων» προτρέπει η καμπάνια.

Τις λεπτομερείς οδηγίες μπορεί ο ενδιαφερόμενος να τις «κατεβάσει» από την επίσημη ιστοσελίδα της IKEA Canada και να φουρνίσει και συναρμολογήσει με γλάσο μπισκοτένια έπιπλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ