Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Ζητάει συγγνώμη από Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Τζάνετ Τζάκσον

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ζήτησε σήμερα συγγνώμη στην τραγουδίστρια και πρώην σύντροφό του, Μπρίτνεϊ Σπίαρ, σχεδόν 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, αφότου ένα ντοκιμαντέρ τον κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύτηκε το περιστατικό αυτό για να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού, πυροδοτώντας σωρεία επικρίσεων από χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και αμερικανικά ΜΜΕ.

Στο ντοκιμαντέρ “Framing Britney Spears“, την παραγωγή του οποίου ανέλαβαν οι New York Times και προβλήθηκε στο δίκτυο FX και την πλατφόρμα Hulu, μάρτυρες αποκάλυψαν ότι ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ χρησιμοποίησε τον χωρισμό του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2002 για να δώσει ώθηση στη σόλο καριέρα του.

Επέτρεψε σε αμερικανικά ΜΜΕ να κατηγορήσουν την Σπίαρς ότι τον πρόδωσε, κατόπιν ότι τον χώρισε βίαια, χωρίς να κάνει δημόσιες δηλώσεις για το θέμα. Οι μάρτυρες αφηγούνται ότι παρουσίασε το τραγούδι “Cry Me a River” ως ένα τραγούδι που εμπνεύστηκε από τον χωρισμό τους, έπειτα από 4 χρόνια ερωτικού δεσμού (1998-2002).

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται ξεκάθαρα σε έναν προδομένο άνδρα από την πρώην σύντροφό του και για να το στηρίξει αυτό, στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί μια γυναίκα, η οποία μοιάζει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της οποίας το πρόσωπο δεν διακρίνεται καθαρά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα μήνυμα που ανήρτησε σήμερα στο Instagram, ο Τίμπερλεϊκ ζήτησε συγγνώμη από την Σπίαρς, αλλά και από την Τζάνετ Τζάκσον.