Χρήστος Λούλης: «Το θέατρο και να καταργηθεί τώρα με νόμο, αύριο πάλι θα υπάρχει!»

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» δήλωσε πως νιώθει αμηχανία με τις υποθέσεις κακοποίησης στο θέατρο και πως δεν έχει δεχθεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.

«Μένω να κοιτάζω αυτή την κατάσταση με μεγάλη αμηχανία. Εννοείται πως χαίρομαι πολύ που κάποιοι άνθρωποι σταμάτησαν να φοβούνται και μιλάνε. Δυστυχώς δεν μπορώ να φανταστώ τι έχουν περάσει γιατί δεν έχω υποστεί κάτι ανάλογο. Ούτε σεξουαλική παρενόχληση τέτοιου είδους αλλά ούτε και λεκτική ή σωματική βία».

«Δεν κρατάμε ίσες αποστάσεις. Εννοείται πως πρέπει να καθαρίσει ο τόπος, ο χώρος. Όταν ένας άνθρωπος έχει νιώσει πως έχει παραβιαστεί η προσωπική του σφαίρα ύπαρξης, έχει κάτσει ήδη φρόνιμα πολλά χρόνια, τώρα που τον πνίγει το δίκιο και νιώθει ότι μπορεί να πει κάτι δεν μπορείς να του πεις «κάτσε φρόνιμα πάλι». Έχει κάτσει φρόνιμα πάρα πολλά χρόνια, ας μην καθίσει κι άλλο. Ας το πει. Δεν θα πάθουμε και τίποτα. Το θέατρο έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα. Το θέατρο και να καταργηθεί τώρα με νόμο, αύριο πάλι θα υπάρχει».