Κλέλια Ρενέση: «Η Μενδώνη είναι απλώς το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια»

Η ηθοποιός και τραγουδοποιός Κλέλια Ρενέση με ανάρτηση της στο facebook παίρνει θέση μετά τη χθεσινή συνέντευξη του Βασίλη στην Ελεωνόρα Μελέτη και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ελληνικό #metoo, καθώς και τις πολιτικές διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα.

«Μια κυβέρνηση προπαγανδας, εχει κανει ολο το Εθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας ολους τους δικους τους σε θεσεις κλειδια, κ δεν εχει καν την «τσιπα» να υποδυθεί την δημοκρατικη της υποσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ενα νομο μετα τον αλλο, κ δεν ιδρωνει τ αφτι τους. Οσο για την απαντηση «επικοινωνιακο τρικ» του πρωθυπουργου στην Ζετα Δουκα, ειδαμε ολοι ποσο σοβαρα ελαβε υποψην τα αιτηματα της-μας. Δεν εχουν κανει την παραμικρη ενεργεια για να διευκολυνουν τον αγωνα των θυματων, μια εισαγγελεια σε πληρη υπνωση, μια ομιχλη κ σιγη απο το Μαξιμου, κ το καζανι βραζει. Η Μενδωνη ειναι απλα το περιτύλιγμα. Μεσα ειναι η φωλια με τα σκουλικια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμοτητα των σκουλικιων στον κυκλο της ζωης . Αλλα θα γινω τροφη τους μετα θανατον.

Ενα κρατος «προνοιας» που βιαζει συστηματικα τα δημοκρατικα μας δικαιωματα, την μια εκμεταλευομενοι την πανδημια, την αλλη εξαγοραζοντας τα ΜΜΕ, την παραλλη απλα επειδη «μπορει» μη κρατωντας καν τα προσχηματα.
Βιτρινες- αρμοδιοι- εισαγγελεις- βουλευτες- πρωθυπουργος -δημοσιογραφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμαται η ιστορια ως «το παρεακι που ταιζε τα τερατα με τον φοβο κ τα ονειρα μας» .. κ αυτην την ιστορια θα την πουμε στα παιδια μας, κ αυτα στα δικα τους παιδια.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απο αυτο το σκανδαλο δεν θα γλυτωσετε , οσο κ αν κανετε την ανηξερη παιδουλα. Μην ξεχνατε:
Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κυβέρνηση προπαγανδας, εχει κανει ολο το Εθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας ολους τους δικους τους σε θεσεις κλειδια, κ…

Δημοσιεύτηκε από Κλέλια Ρένεση _ Klelia Renesi Official στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021