Ο Ερρίκος Μηλιάρης ξεκαθαρίζει τη θέση του

Ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης, έπειτα από την καταγγελία που έκανε με ανάρτηση του στο facebook για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια ακρόασης από τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, απόδέχτηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για να μιλήσει για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός ότι ενώ η συνέντευξη είχε διάρκεια 15 λεπτών, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων πρόβαλε μόνο πέντε δευτερόλεπτα με την φράση «δέχτηκα να αυνανιστώ μπροστά του».

Το ζήτημα εδώ τίθεται γιατί η Δημόσια Τηλεόραση επέλεξε να κρατήσει μόνο το απόσπασμα αυτό. Για λόγους πίεσης χρόνου ή για προβολή εντυπώσεων; Ο ηθοποιός στην δεύτερη ανάρτηση του αναφέρει κάτι πάρα πολύ σοβαρό, το οποίο και κόπηκε και δεν είχε επισημανθεί στην πρώτη ανάρτηση. Στην δημόσια ακρόαση ζητούνταν αγόρια ηλικίας 16 με 18 ετών.

Αν ο τότε δεκαεννιάχρονος φοιτητής δραματικής σχολής αποδέχτηκε ν’ αυνανιστεί μπροστά στον σκηνοθέτη για λόγους ακρόασης, πιθανότατα να έχει συμβεί και σε άλλα άτομα μικρότερης ηλικίας. Να σημειώσουμε, επίσης, πως ο σκηνοθέτης κατέγραψε σε βίντεο όλη τη διάρκεια της ακρόασης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε την ανάρτηση 

Καθώς το θέμα της αποκάλυψης της εμπειρίας μου σε σχέση με τον σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, θέλω…

Δημοσιεύτηκε από Ερρίκος Μηλιάρης στις Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ