Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται»

Ο πρόεδρος ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου για τις εξελίξεις στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και πως δικηγόρος γνωστού πρωταγωνιστή θα παραλάβει τις καταγγελίες σε βάρος του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις πληροφορίες που λένε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης έχει τέσσερις καταγγελίες. Ακόμα, δήλωσε πως έχει παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται.

«Δεν θα σας απαντήσω ποιες είναι και πόσες είναι οι καταγγελίες. Όταν κάποιος έχει κατηγορηθεί από κάποιους θα πρέπει να παραλάβει τον φάκελο για να μπορέσει να απολογηθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κάποιος φάκελος. Δεν μπορώ να σας πω αν τον πήρε, αν θα τον πάρει αύριο. Μπορώ να σας πω τη νόμιμη διαδικασία για τον φάκελο. Αυτός που έχει καταγγελθεί θα κληθεί για να δώσει εξηγήσεις. Αυτή είναι η νόμιμη διαδικασία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και όπως τις ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή, οι καταγγελίες των Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου για γνωστό σκηνοθέτη που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα έχουν φτάσει στα χέρια του δικηγόρου του και ο φερόμενος ως θύτης ετοιμάζει ένα υπόμνημα στο οποίο ουσιαστικά θα απαντήσει σε όσα του καταγγέλλονται.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ σχολίασε: «Ο δικηγόρος του πρωταγωνιστή θα παραλάβει τον φάκελο πιθανόν και με άλλες καταγγελίες και αν θέλει θα φτιάξει υπόμνημα ή θα παρουσιαστεί αυτοπροσώπως για να απαντήσει».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ