top10. Τι συνέβη την εβδομάδα που μας πέρασε!

Όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ό,τι κυκλοφόρησε, οι καλύτερες στιγμές και οι πιο σημαντικές ειδήσεις στο top10 του tetragwno.gr. Η στήλη που μας ενημερώνει κάθε Παρασκευή με τα πιο ενδιαφέροντα, viral ή μη, γεγονότα από την Βίκυ Μπάκου.

  1. Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
  2. Γαλλικό δικαστήριο έκρινε ενόχους τους 14 συνεργάτες των Γάλλων ισλαμιστών εξτρεμιστών που κατηγορούνταν για τις επιθέσεις, τον Ιανουάριο του 2015, στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo και σε ένα εβραϊκό σούπερ μάρκετ στο Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  1. Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ κρίθηκε ο μεγάλος νικητής του Greece’s Next Top Model μετά από την βαθμολόγηση των κριτών και την ψηφοφορία του κοινού.
  2. Ξέσπασε ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» για παραβίαση μέτρων για τον κορωνοϊό απειλώντας με απόλυση όποιους δεν τηρούν τους κανόνες.
  1. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο υπέγραψε την μεγαλύτερη ανανέωση συμβολαίου στην Ιστορία του ΝΒΑ. Η νέα συμφωνία τίθεται σε ισχύ από το φθινόπωρο του 2021 και θα βάλει στον λογαριασμό του 228,2 εκατομμύρια δολάρια έως το καλοκαίρι του 2026.
  2. Έφυγε από την ζωή στα 89 του χρόνια ο Τζον Λε Καρέ, ένας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς κατασκοπικών ιστοριών.
  3. Ο διάσημος σταρ της ποπ Χάρι Στάιλς ανέβαλε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  1. Εκτός Ολυμπιακών, Παραολυμπιακών και Μουντιάλ η Ρωσία μετά από το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει τα περασμένα χρόνια.
  2. Η 8χρονη κόρη της Μπιγιονσέ, Μπλου Άιβι, είναι υποψήφια για Grammy καθώς όχι μόνο εμφανίζεται και τραγουδάει στο βινετοκλίπ του τραγουδιού Brown Skin Girl, αλλά έχει συμμετάσχει και στη σύνθεση του τραγουδιού.
  3. 21 Έλληνες καλλιτέχνες μας τραγουδάνε… τα κάλαντα μέσα από ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.