top10. Τι συνέβη την εβδομάδα που μας πέρασε!

Όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ό,τι κυκλοφόρησε, οι καλύτερες στιγμές και οι πιο σημαντικές ειδήσεις στο top10 του tetragwno.gr. Η στήλη που μας ενημερώνει κάθε Παρασκευή με τα πιο ενδιαφέροντα, viral ή μη, γεγονότα από την Βίκυ Μπάκου.

  1. Έφυγε από την ζωή στα 60 του χρόνια ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς την Τετάρτη 25/11.
  2. Σάλος έχει προκληθεί στα social media τις τελευταίες ώρες με την εμπλοκή της γνωστής τραγουδίστριας Δήμητρας Γαλάνη στην διακοπή πρωτοβουλίας διανομής φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.
  3. Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού καταγράφηκε στην Σαμόα από έναν 70χρονο Δαμιανό πολίτη που ταξίδεψε από τη Μελβούρνη.
  4. Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο τα κρούσματα στη Γερμανία με τις αρχές να αποφασίζουν να παρατείνουν τα περιοριστικά μέτρα για να ανακοπεί η εξάπλωση του κορονοιού τουλάχιστον έως τις αρχές του Ιανουαρίου.
  5.  Πέθανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/11) η ηθοποιός και πρώην βουλευτής Εύα Κοταμανίδου. Έγινε γνωστή από τις ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, όπως Ο Θίασος, Μεγαλέξαντρος, Τοπίο στην ομίχλη και Το βλέμμα του Οδυσσέα. Επίσης, είχε πολλές εμφανίσεις στο θέατρο και στην τηλεόραση.
  6. Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού.
  7. Ανακοινώθηκε πως το καλοκαίρι του 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο του ο Quentin Tarantino όπου θα εμβαθύνει στην κινηματογραφική τέχνη του 1970.
  8. Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Jennifer Lopez με τίτλο “In the morning” συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό γυμνό εξώφυλλο.
  1. O οίκος ACC Art Books εξέδωσε ένα αφιερωματικό άλμπουμ με φωτογραφίες 25 φωτογράφων απ’ όλον τον κόσμο οι οποίοι με τον φακό τους έχουν αιχμαλωτίσει έναν από τους πιο εμβληματικούς σταρ στην ιστορία «David Bowie: Icon The Definitive Photographic Collection».
  2. H βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου για τα βραβεία Grammy, συγκεντρώνοντας 9 υποψηφιότητες, μεταξύ άλλων στις περίβλεπτες κατηγορίες του Δίσκου της χρονιάς και του Τραγουδιού της χρονιάς.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ