top10. Τι συνέβη την εβδομάδα που μας πέρασε!

Όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ό,τι κυκλοφόρησε, οι καλύτερες στιγμές και οι πιο σημαντικές ειδήσεις στο top10 του tetragwno.gr. Η στήλη που μας ενημερώνει κάθε Παρασκευή με τα πιο ενδιαφέροντα, viral ή μη, γεγονότα από την Βίκυ Μπάκου.

  1. Πλημμυρικά φαινόμενα παρουσιάστηκαν στην Ακρόπολη την Πέμπτη εξαιτίας της τσιμεντόστρωσης.
  2. Η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εορτάστηκε την Πέμπτη σε ανάμνηση της υπογραφής της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 10 Δεκεμβρίου 1948.
  3. Βίαιες συγκρούσεις στην Αλβανία μετά την δολοφονία 25χρονου από αστυνομικά πυρά το βράδυ της Τρίτης.
  1. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο εργοστασιακό χώρο στην Καταλονία όπου ζούσαν πρόσφυγες.
  2. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ιταλίας στο Μουντιάλ του 1982, Πάολο Ρόσι.
  3. Σχέδιο click away: Η νέα μέθοδος που θα εφαρμοστεί εν μέσω πανδημίας με την εξ αποστάσεως υποχρεωτική προαγορά αγαθών.
  4. Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η Ellen DeGeneres, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter. Η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ανέφερε πως «έχει ενημερώσει όλες τις στενές επαφές της και ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες του CDC».
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  1. Η 90χρονη Margaret Keenan από τo Enniskillen στη Βόρεια Ιρλανδία έγινε το πρώτο άτομο στον κόσμο που έλαβε το εμβόλιο της Pfizer / BioNTech κατά του κορωνοϊού, εκτός κλινικών δοκιμών.
  2. Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι όπου πόζαρε στο φακό σαν άλλη Ντέμι Μουρ!
  1. Εντυπωσιακή ευρεσιτεχνία από τους φοιτητές του ΑΠΘ οι οποίοι κατασκεύασαν μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας που αποστειρώνει όχι μόνο τον εισπνεόμενο, αλλά και τον εκπνεόμενο από τους χρήστες της αέρα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ