Αθηνά Οικονομάκου: «Ο ρόλος της Φαίης προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της εγκυμοσύνης. Η Φαίη είναι έγκυος. Από τη ζωή στη μυθοπλασία»

«Ο ρόλος προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της εγκυμοσύνης. Η Φαίη είναι έγκυος. Από τη ζωή στη μυθοπλασία». Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε  στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, εξηγώντας ότι αναγκαστικά έπρεπε η Φαίη του «Έλα στη θέση μου»  να μείνει έγκυος, αφού η ίδια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η ίδια ανέφερε ότι θα βρίσκεται στα γυρίσματα έως μέσα με τέλη Μαρτίου. «Μετά δεν θα μπορώ, θα πρέπει να ξεκουραστώ». Και πρόσθεσε ότι «μέχρι να κλείσει ένα 6μηνο το μωρό, δεν θα μπορώ να  δουλέψω σε γυρίσματα καθημερινής σειράς.

Σχετικά με το #metoo στο θέατρο κι όλα αυτά που έχουν συγκλονίσει τον χώρο αλλά και την κοινή γνώμη, η Αθηνά Οικομάκου σημειώνει: «Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θλίβομαι βαθιά για την κατάσταση.  Είχα ακούσει για διάφορες ιστορίες αλλά δεν ήξερα εάν ήταν αλήθεια ή όχι. Λυπάμαι που όλο αυτό έχει στοχεύσει τον χώρο του θεάτρου. Όμως χαίρομαι για το  ότι εμείς είμαστε η αρχή για την κάθαρση που εύχομαι να έλθει. Στέκομαι  δίπλα σε όλους όσους μιλάνε και σε όλους όσους έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση».

Σήμερα στο «Έλα στη θέση μου» – Επεισόδιο 117

Ο Βλάσης το παίζει κουλ στη Θάλεια αλλά δεν σταματά να παρακολουθεί τη Φαίη με την κάμερα. Ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι η Κέντρα είναι σε κώμα και προσπαθεί να το διαχειριστεί ψύχραιμα και διακριτικά. Ο Λεωνίδας θεωρεί ότι η Φλωρέτα δε θα καταφέρει να τηρήσει τη συμφωνία της και θα θέλει να διεκδικήσει μέρος από τη μητρότητα με τη Φλωρέτα να το αρνείται. Η Ρενάτα δέχεται να συναντηθεί με τον Αχιλλέα στην έπαυλη για να μάθει πληροφορίες κι η Βάνα αναλαμβάνει να εκκενώσει την έπαυλη. Τι θα συμβεί όταν η Φαίη μετά από μια γκάφα του Βλάση συνειδητοποιήσει ότι της έχει βάλει κάμερες;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ