«Έχετε κάνει κράτηση;» απόψε (30/1) στον Alpha

Η Κέιτ είναι μια επιτυχημένη σεφ σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια του Μανχάταν. Για να φτάσει όμως σε αυτό το επίπεδο, η Κέιτ είχε να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις που διαμόρφωσαν τον αυστηρό χαρακτήρα της, αλλά και τη σχολαστική συμπεριφορά της μέσα στη κουζίνα. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν, όταν αναγκαστεί να φροντίσει τη νεαρή ανιψιά της, που έμεινε ορφανή.

Οι αλλαγές όμως δε σταματούν εδώ. Σύντομα, ένας νέος μάγειρας, ο γοητευτικός αλλά και κάπως εκκεντρικός Νικ, έρχεται να δουλέψει στο εστιατόριό της, αλλά η χημεία μεταξύ τους δεν είναι η ιδανική. Πόσες ανατροπές μπορεί να αντέξει μια γυναίκα που έχει μάθει να ακολουθεί στη ζωή αυστηρούς κανόνες, όπως και στις συνταγές της; Πολύ σύντομα όμως θα αναγκαστεί να ανακαλύψει ότι κάποια πράγματα μπορεί να είναι νόστιμα επειδή ακριβώς προκύπτουν από τα πιο αναπάντεχα υλικά…

Ρομαντική όσο και γλυκόπικρη ταινία, με πλούσια και αναπάντεχα… συναισθηματικά καρυκεύματα, που αγαπήθηκε από το κοινό για την ειλικρίνεια και την τρυφερή ματιά της σε μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές «συνταγές», αυτήν της αγάπης και της συντροφικότητας.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Χικς 
Σενάριο: Κάρολ Φακς
Ηθοποιοί: Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Άαρον Έκχαρτ, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Πατρίσια Κλάρκσον
Διάρκεια: 96 λεπτά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 30/1 στις 21:50.