«Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί» σε σκηνοθεσία Φρίντα Λιάππα στο κανάλι της Βουλής

Τη βραβευμένη ταινία «Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί» σε σκηνοθεσία και σενάριο Φρίντα Λιάππα, θα παρακολουθήσετε στο κανάλι της Βουλής την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, στις 00:00.

Η Ειρήνη και η Στέλλα είναι δύο μεγαλοκοπέλες και αδελφές οι οποίες μεγάλωσαν στην επαρχία και τώρα ζουν στην Αθήνα. Μένουν σε ένα διαμέρισμα που βλέπει σε θερινό κινηματογράφο. Πλησιάζουν τα σαράντα, είναι ακόμα παρθένες και εξαρτημένες η μία από την άλλη. Ο μοναδικός τους συγγενής, ο εξάδελφός τους Στέφανος, με τον οποίο ήταν και οι δύο ερωτευμένες, λείπει χρόνια στο Παρίσι. 

Όταν γυρίζει και τις επισκέπτεται, η μεταξύ τους ισορροπία διαταράσσεται. Ο Στέφανος πείθει την Ειρήνη να φύγουν μαζί και η Στέλλα, που παθαίνει συχνά υστερικές κρίσεις, οδηγείται στην αυτοκτονία. Η μνήμη, ο πόθος και ο θάνατος ορίζουν τη μοίρα και των τριών προσώπων και δίνουν τη λύση στο δράμα που ξεσπάει.

ΣκηνοθεσίαΣενάριο: Φρίντα Λιάππα Ηθοποιοί: Μαρία Σκούντζου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Ευαγγελάτος, Χρυσούλα Διαβάτη, Μαριτίνα Πάσσαρη, Νινή Βοζνιάκου, Πέρυ Ποράβου, Γιάννης Τότσικας, Κώστας Τσαπέκος, Θάνος Γραμμένος και ο Σταμάτης Φασουλής

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ