Πρεμιέρα: «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» στο Star

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής).

Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα πλάσματα.

Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους, που βρίσκονται μπροστά τους.

Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας, που διχάζεται όλο και περισσότερο…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του Wizarding World της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Παίζουν: Έντι Ρέντμεϊν, Τζόνι Ντεπ, Τζουντ Λο, Ζόι Κράβιτς
Διάρκεια: 120 λεπτά
Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής, 2018

Η ταινία θα προβληθεί την Τετάρτη 30/12 στις 21:00 στο Star.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ