«Ριζότο» της Όλγας Μαλέα στην ΕΡΤ2

Η Ευγενία είναι φωτογράφος και η Βίκυ στυλίστρια.  Και οι δύο παντρεμένες με παιδιά.  Ζούνε σ’ ένα συνεχές άγχος, προσπαθώντας να τα προλάβουν όλα.

Οι άντρες τους, ο Φίλιππος και ο Μανόλης, θέλουν πολύ να τις βοηθήσουν αλλά δυστυχώς…δεν έχουν ποτέ χρόνο.  Αποτέλεσμα: οι καβγάδες γίνονται απανωτοί και τελικά όλοι ξεσπάνε στα παιδιά.

Σε πραγματική απόγνωση, η Βίκυ και η Ευγενία αναγκάζονται να συμμαχήσουν για να τα βγάλουν πέρα. Έτσι, μαζί με τα παιδιά τους, βρίσκονται να ζούνε στο ίδιο σπίτι. Με έκπληξη διαπιστώνουν ότι η ζωή τους γίνεται πιο εύκολη και η σχέση τους με τα παιδιά καλύτερη. Ο Φίλιππος και ο Μανόλης όμως αντιδρούν άμεσα στη νέα κατάσταση και συμμαχούν και αυτοί με τη σειρά τους.

Αυτή τη φορά βρίσκουν το χρόνο και καταστρώνουν πολυμήχανα σχέδια για να ξαναφέρουν τις δύο οικογένειες στην κανονική τους μορφή. Στην πορεία όμως, τα πράγματα μπερδεύονται σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο ερωτικό. Τα πάντα γίνονται ρευστά και το Ριζότο παίρνει φωτιά. Τελικά η Ευγενία και η Βίκυ θα τα ξαναβρούν με τους άντρες τους;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα
Σενάριο: Όλγα Μαλέα, Μανίνα Ζουμπουλάκη
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Αργυροηλιόπουλος
Μουσική: DNA films
Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης
Σκηνικά: Όλγα Λεοντιάδου
Κοστούμια: Βάσω Τρανίδου

Παίζουν: Δήμητρα Ματσούκα, Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κλέων Γρηγοριάδης, Σωτήρης Σκαντζίκας, Παντελής Καναράκης, Αλεξάνδρα Ράμα Guest Star: Ελένη Γερασιμίδου, Χρήστος Ευθυμίου, Κώστας Κρομμύδας, Χάρης Μαυρουδής

Η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 27/12 στις 12 το βράδυ στην ΕΡΤ2.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ