Γιατί κόπηκε μέρος της σκηνής από «Το καφέ της Χαράς»;

Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση της σεναριογράφου Άννας Χατζησοφιά στο facebook, που μας ενημερώνει πως στο χθεσινό (5/2) επεισόδιο κόπηκε μέρος της σκηνής του Ιάσονα (Νίκου Ψαρρά) και της Βάλιας (Έφης Ρασσιά) στην οποία επιχειρηματολογεί για τον τρόπο που δρουν οι βιαστές.

Στο «Καφέ της Χαράς» από τον πρώτο κύκλο των επεισοδίων μέχρι και τον τέταρτο οι σεναριογράφοι έχουν πολλά ζητήματα της κοινωνίας πάντα με ευαισθησία και προσοχή, όπως η ομοφυλοφιλία, το διαζύγιο, η μονογονεϊκή οικογένεια, η τεκνοθεσία, αλλά και ρόλους που έχουν προβεί σε ποινικά κολάσιμες πράξεις όπως η παιδεραστία – παιδοφιλία και τώρα την σεξουαλική παρενόχληση. 

Είναι απορίας άξιο πως ενώ το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στο φως από καλλιτέχνες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ο ΑΝΤ1 να κόψει σκηνή στην οποία εξηγεί ο βιαστής στο θύμα «ότι τα ήθελε κλπ…», σχόλιο της σεναριογράφου «Κόψαν όλα αυτά που της λες ότι τα ήθελε κλπ. Όλη την επιχειρηματολογία δηλαδή των βιαστών, αλλά μαζί με αυτό κόπηκε και ο τρόμος στα μάτια της Βάλιας.»

Αναμένονται επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάστε την ανάρτηση

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από…

Δημοσιεύτηκε από Anna Xatzisofia στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

Τελευταία ενημέρωση

Η σεναριογράφος επικοινώνησε με το κανάλι το οποίο της εξήγησε ότι “άγριες σκηνές” απαγορεύεται να προβάλλονται από το ΕΣΡ στις 21:00.

«Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκης Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό.»

Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και…

Δημοσιεύτηκε από Anna Xatzisofia στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021