Η Φαμίλια: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; (17/02) [trailer]

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου, κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00.

Ο Βαγγέλας, ο βλάχος πρόεδρος του χωριού της Δέσποινας, έρχεται στο σπίτι των Αρμαούσηδων με αφορμή να αγοράσει κάποια κτήματα της Δέσποινας στο χωριό. Σύντομα, όμως, διαφαίνεται πως τα κτήματα είναι πρόσχημα για να πλησιάσει τη Δέσποινα, με την οποία είναι ερωτευμένος τα τελευταία… 50 χρόνια!

Ο Βαγγέλας, που είναι σαν καλοκάγαθος γίγαντας με χωριάτικη προφορά, γίνεται πολύ συμπαθής από τη φαμίλια, ενώ ακόμη και οι αρχικοί, έντονοι ενδοιασμοί του Γιάννη στο να ξαναφτιάξει η Δέσποινα τη ζωή της με έναν άλλο άντρα κάμπτονται. Η Δέσποινα, όμως, πρέπει να δώσει μια απάντηση στον Βαγγέλα, αλλά και σε όλους. Μπορεί να δει ερωτικά τον συχωριανό της ή έχει κλείσει οριστικά ως γυναίκα;

Στον ρόλο του Βαγγέλα ο Πάνος Σκουρολιάκος 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS
Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.
Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).