Η Φαμίλια: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο; (18/02) [trailer]

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται στον ΑΝΤ1 και ανάβει το φυτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου, κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00.

Η Έλλη κάνει κατάχρηση του κινητού της κι έτσι έρχεται φουσκωμένος ο λογαριασμός από… ασύδοτη χρήση των megabyte για Internet. Οι Αρμαούσηδες θέλουν να την βάλουν τιμωρία, εκείνη αρνείται την ενοχή της και η κατάσταση καταλήγει σε ένα «στοίχημα», όπου κανείς από την οικογένεια να μην έχει Internet για τρεις ολόκληρες μέρες!

Διαιτητές σ’ αυτό το «στοίχημα» θα είναι η Δέσποινα και η Τζο και το… παιχνίδι ξεκινά. Στην αρχή φαίνεται εύκολο, αλλά πολύ γρήγορα αρχίζουν όλοι να δυσκολεύονται. Ποιος θα αντέξει μέχρι τέλους χωρίς Internet, ώστε να βγει νικητής;

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS
Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.
Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H σειρά βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).