Η τούρτα της μαμάς: Θα ακολουθήσει η Ευανθία την πρώτη και μεγάλη αγάπη της ζωής της;

Tην πρώτη και μεγάλη αγάπη της ζωής της αποφασίζει να ακολουθήσει η Ευανθία, πριν την πάρουν τα χρόνια, όπως λέει. Ο Τάσος βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού η αγαπημένη σύζυγός του είναι έτοιμη να διαλύσει το σπιτικό της για το χατίρι ενός εφηβικού απωθημένου.

Η οικογένεια Βασίλαινα στα… χαρακώματα, για άλλη μια φορά, με απρόβλεπτες εξελίξεις, στο 18ο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, στις 23:00.

Ο Μανώλης, ο υποτιθέμενος εραστής της Ευανθίας, όργανο της κακοστημένης φάρσας του Τάσου, αντί να ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα το περιπλέξει ακόμα περισσότερο. Αφού η οικοδέσποινα, στο πρόσωπο του… ηθοποιάκου, που προσέλαβε ο Τάσος, θα αναγνωρίσει την πρώτη και μεγάλη αγάπη της ζωής της και προς έκπληξη όλων θα πάρει τη μεγάλη απόφαση: να ακολουθήσει πριν την πάρουν τα χρόνια, έστω και μια φορά, την καρδιά της και να διαλύσει το σπιτικό της για το χατίρι ενός εφηβικού απωθημένου. Η οικογένεια Βασίλαινα στα χαρακώματα, για άλλη μια φορά, με αβέβαιη κατάληξη…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σενάριo: Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνογράφος: Ελένη-Μπελέ Καραγιάννη
Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Αποστολίδης
Οργάνωση παραγωγής: Ευάγγελος Μαυρογιάννης
Εκτέλεση παραγωγής: Στέλιος Αγγελόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου).

Ως guest εμφανίζονται οι Γεράσιμος Γεννατάς, στον ρόλο του Σωτήρη Καρανικόλα, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, στον ρόλο της Αθηνάς, Χάρης Συτζάκης, στον ρόλο του Μαρίνου, Νίκος Θωμάς, στον ρόλο του Αρμάντο