Ήλιος: Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει… (16/02) [trailer]

Όλες οι εξελίξεις για την τηλεοπτική καθημερινή σειρά του Αnt1 «Ήλιος» που προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 20:00.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου
Επεισόδιο 102

Η κατάσταση του Δημήτρη χειροτερεύει όλο και περισσότερο και αυτό προκαλεί μεγάλη οδύνη στην Αλίκη. Ο πατέρας του βρίσκεται μπροστά στο πιο δύσκολο δίλημμα της ζωής του… Ο Άγγελος δείχνει καθαρά στη Λήδα τη διάθεσή του να είναι μαζί, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση. Η Εύα εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένη με τη σκέψη του εξαφανισμένου Μάρκου.

Ο Μάνος, μετά την άδοξη απόπειρα αυτοκτονίας του, ζητά απ’ την Νέλλη και τον Ντίνο να τον συγχωρήσουν για ό,τι κακό τους έχει προκαλέσει. Ο Δήμος και η Σοφία αποφασίζουν να ζητήσουν τη βοήθεια του Χρήστου, αφού δεν εμπιστεύονται τον νέο συνέταιρο του μαγαζιού του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλοι είναι πολύ αναστατωμένοι και βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη, αφού η αντοχή του δείχνει να φτάνει στο τέλος της και οι ελπίδες τους για τη σωτηρία του σβήνουν.

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Βίκυ Μανώλη
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης, Γιάννης Κουρπαδάκης
Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα
Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοος Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη Στον ρόλο του Δήμου ο Μάριος Αθανασίου

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη, Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ