Ήλιος: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (17/02) [trailer]

Όλες οι εξελίξεις για την τηλεοπτική καθημερινή σειρά του Αnt1 «Ήλιος» που προβάλλεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 20:00.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου
Επεισόδιο 103

Ο Φίλιππος απογοητεύεται όταν η Διώνη τού προτείνει να ξεχάσουν ό,τι έγινε μεταξύ τους και να μείνουν μόνο συνεργάτες. Ο Χρήστος υποψιάζεται ότι ο Δήμος συνεργάζεται με τον Δικηγόρο. Ο Μάνος παγιδεύει με ψέματα τη Νέλλη και την φέρνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του… Ο Άγγελος εκφράζει στη Λήδα τα συναισθήματά του και τις προθέσεις του.

Ο Μάρκος θα βρεθεί νεκρός σε μία ερημική παραλία και ο Φίλιππος θα θεωρηθεί από την αστυνομία ο πρώτος ύποπτος για την δολοφονία του. Η Αλίκη καταρρακωμένη αποχαιρετά τον Δημήτρη λίγο πριν σβήσει ο Άγγελος τα μηχανήματα που τον κρατούν στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθετική επιμέλεια: Βίκυ Μανώλη
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης, Γιάννης Κουρπαδάκης
Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα
Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου
Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης
Εκτέλεση παραγωγής: Pedio Productions

Πρωταγωνιστούν: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Αντίνοος Αλμπάνη, Ντόρα Μακρυγιάννη Στον ρόλο του Δήμου ο Μάριος Αθανασίου

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Νίκος Αρβανίτης, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Έλενα Μαρσίδου, Γεωργία Μαυρογεώργη, Γιώργος Μπένος, Στέλιος Ξανθουδάκης, Βαγγέλης Παπαδάκης, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Αστέρης Πελτέκης, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Ηλέκτρα Τζωρτζάκη, Βασίλης Τριανταφύλλου, Δέσποινα Τσούτσα, Ορέστης Χαλκιάς, Δώρα Χρυσικού, Ειρήνη Ψυχράμη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ