«Μιούζικ Χολ» (Music Hall): Νέα σειρά του Γιώργου Κορδέλλα στην ΕΡΤ

Ακόμη πιο δυναμικά επενδύει η ΕΡΤ στην ελληνική μυθοπλασία από την νέα σεζόν. Στην καρδιά του Μεσοπολέμου θα μας μεταφέρει η δραματική σειρά εποχής 60 επεισοδίων «Μιούζικ Χολ» (Music Hall), σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα και με βασικό σεναριογράφο τον Κλεάνθη Δανόπουλο.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά στην Ελλάδα που θα αξιοποιήσει δραματουργικά  τη μυσταγωγική ατμόσφαιρα ενός κοσμικού κέντρου διασκέδασης του 1928, που μοιάζει να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από τα  αντίστοιχα του Σικάγο της εποχής.

Η ιστορία…

Ενα κοσμικό νυχτερινό κέντρο έρχεται να συνταράξει τις ζωές των Ελλήνων, με φόντο την εποχή του Μεσοπολέμου. Στα τραπέζια του «Music Hall»  γίνονται ζυμώσεις που θα αλλάξουν τη ροή της Ιστορίας. Τραπέζια, όπου συνωστίζονται φιλόδοξοι κερδοσκόποι, αδίστακτοι απατεώνες, μέλη του υποκόσμου αλλά και άνθρωποι του πνεύματος και της Τέχνης, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη για μια εποχή που, επιτέλους, αλλάζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To «Music Hall» έρχεται από τον Μεσοπόλεμο για να μας θυμίσει πως οι παρέες είναι αυτές που φτιάχνουν ιστορία. Εδώ, μια παρέα νέων δημιουργών τολμάει να ανοίξει το μοναδικό αντίστοιχο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Ελλάδας και να διαμορφώσει την πραγματικότητα των επόμενων γενεών.

Ακροβάτες, ταχυδακτυλουργοί, χορευτές, τραγουδιστές, άνεργοι ηθοποιοί που παλεύουν για ένα όνομα στη μαρκίζα συνθέτουν τη μαγική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία θα γεννιούνται έρωτες, ίντριγκες, συγκίνηση, περιπέτειες, επαναστατικές ομάδες, έχθρες αλλά και φιλίες ζωής.