Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω βιώσει πολλές φορές, σε μικρότερο επίπεδο, κακοποιητικές συμπεριφορές»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου έρχεται «TET-A-TET» με τον Τάσο Τρύφωνος σε μία εξομολογητική συνέντευξη που θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια της, αλλά θα κάνει και σταθμούς σε προσωπικές στιγμές της ζωής της, γιατί «μέχρι το τέλος η ψυχή, όμως πηγαίνει και πιο κει…» .

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, η Νατάσα Μποφίλιου μάς μεταφέρει για λίγο στα παρασκήνια της επερχόμενης διαδικτυακής της συναυλίας, μιλώντας παράλληλα για το θέμα των ημερών και αποκαλύπτοντας δικά της περιστατικά παρενόχλησης και μπούλινγκ. Τι λέει για το γάμο της και τους γονείς της; Θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά με τον σύζυγό της;

Ποια κομμάτια ξεχωρίζει από τη νέα δισκογραφική της δουλειά, «Η εποχή του θερισμού», και γιατί όταν ανεβαίνει στη σκηνή ανατριχιάζει το κοινό με την ερμηνεία της; Η ίδια Νατάσα που μας ταξιδεύει με το «Μέτρημα», το «Εν Λευκώ», το «Σ’ έχω βρει και σε χάνω», ετοιμάζεται να μιλήσει στους τηλεθεατές του ALPHA Κύπρου για τη ζωή, την καριέρα και το μέλλον που ονειρεύεται…

«Θεωρούσα όμως ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου. Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε «άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία», εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου.

«Το να παίρνεις θέση έχει τίμημα αλλά θα το πληρώσουμε γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ