Το twitter ψήφισε  «Αγγελική»! Διθυραμβικές ήταν οι κριτικές τηλεθεατών στα social media

Περισσότερα από 5.500 tweets σε μία ώρα! Νούμερο ένα trending topic στο twitter μέσα σε 15 μόλις λεπτά! Περισσότερα από 100.000 views για το trailer του χθεσινού επεισοδίου!

«Σε αυτή την σειρά νιώθω ότι συμμετέχω… Πολύ έντονα συναισθήματα!» 

Οι τηλεθεατές αποθέωσαν το χθεσινό επεισόδιο της Αγγελικής, την σειρά που καθημερινά προσφέρει στιγμές έντασης, δυνατές εξελίξεις και ανατροπές. Η «Αγγελική» συνεχίζει  ως μια σειρά υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετικών ερμηνειών. Τις επόμενες μέρες οι εξελίξεις θα κορυφωθούν! Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στο σημερινό επεισόδιο σε κομβικούς ρόλους.

Τρίτη 02 Μαρτίου
Επεισόδιο 91

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αθηνά κρατάει σε απομόνωση τον Δημήτρη. Η Αγγελική χωρίς να το θέλει δίνει ελπίδες στον Στέφανο. Η Σοφία νιώθει έντονους πόνους στην κοιλιά που την ανησυχούν. Ο Παύλος και η Τζένη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους, αλλά τους ενώνει το πάθος. Ο Στέφανος δείχνει ευάλωτος μπροστά στην Αθηνά. Η Δανάη ζητάει εξηγήσεις από την Τζένη.

Ο Δημήτρης δείχνει στην Αγγελική ότι δεν την εμπιστεύεται. Η Αθηνά λέει ψέματα στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης δεν θέλει να την ξαναδεί, εκείνος όμως βρίσκει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της. Η Σοφία δίνει το πράσινο φως στον Αντρέα. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στο Νικόλα κάτι που θα τον σοκάρει. Η Αγγελική, στην προσπάθεια να βρει το παιδί της, βρίσκει την Ασπασία, τη γυναίκα που έχει όλες τις απαντήσεις.

Συμμετέχει η Ελένη Κρίτα στον ρόλο της Ασπασίας Χατζόγλου και η Λένα Μποζάκη στον ρόλο της Χριστίνας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ