Τραγουδιστής ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση Λιγνάδη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο, με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, Δημήτρη Λιγνάδη, να κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Στη δικογραφία, σύμφωνα με το OPEN TV, υπάρχει και μία κατάθεση που έδωσε ηθοποιός – τραγουδιστής.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται στα φερόμενα ως θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει και αναφέρθηκε – σύμφωνα με το Ανοιχτό Κανάλι – στο προφίλ και την προσωπικότητα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, να διαβιβαστεί η δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ηθοποιού, την προανάκριση της οποίας χειρίζεται η Αστυνομία. Πρόκειται για πρόσωπο που φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές και καταγγέλλεται από 37χρονο μάγειρα.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως γνωρίζει τον σκηνοθέτη και γι’ αυτό το λόγο ξέρει στοιχεία για την προσωπικότητα του κατηγορούμενου. Ο τραγουδιστής εξετάστηκε ως μάρτυρας και φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, Δημήτρη Λιγνάδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή: ΕΘΝΟΣ