Πρωτοχρονιά στην Πλατεία Αριστοτέλους

Πιο ώριμος και ανανεωμένος μουσικά, αλλά και  με την εμπειρία του στα live parties ο Μύρωνας Στρατήςέρχεται με ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα για να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τελικής πτώσης! Μαζί του θα βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού για να μοιραστούν επί σκηνής αγαπημένα τραγούδια που ερμηνεύουν οι ίδιοι αλλά και αναπάντεχες διασκευές, που  θα απογειώσουν το κέφι με τo εκρηκτικό τουςlive performance.

Nεανικός   αέρας και ξεσηκωτικά Vibes δημιουργούν το απόλυτο Party Time της φετινής πρωτοχρονιάς! Την βραδιά θα συνεχίσουν οι Θεσσαλονικείς ΜΠΛΕ, το πρωτότυπο μουσικό συγκρότημα που με τον ιδιαίτερο ήχο και την μοναδική σκηνική παρουσία, στήνει εκρηκτικές συναυλίες.

Επτά albums και ένα διπλό best off, με πολλά από τα τραγούδια τους να είναι πλέον διαχρονικά, τους έχουν καθιερώσει ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μαζί με τους ΜΠΛΕ θα εμφανιστεί, ως special guest, ο Ελληνο-Γάλλος Georges Perin, ένας soul – funk performer με πλούσιο βιογραφικό και δισκογραφία, που έχει ¨ανοίξει¨ συναυλίες ξένων καλλιτεχνών όπως James Brown, Nina Simone, Mick Taylor κ.α.

Ετοιμαστείτε για μία αξέχαστη τετράωρη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην πλατεία Αριστοτέλους !

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ