400+ καλλιτέχνες ζητούν στήριξη από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς – Η ΕΡΤ άνοιξε το δρόμο!

Δεδομένου των δύσκολων συνθηκών κι όχι μόνο, οι καλλιτέχνες τραγουδιστές μέσω του οργανισμού Ερατώ με πρόεδρο την Γιώτα Νέγκα απέστειλαν επιστολή στους συναδέλφους τους, καθώς αίτημα στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς να σταθούν στο πλευρό τους, και να τους δίνεται αποζημίωση ως ελάχιστη τιμή ένα συμβολικό ποσό για κάθε τους εμφάνιση.

Η ΕΡΤ με πρόσφατη ανακοίνωση της προχώρησε στην έκτακτη ενίσχυση μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο των εκπομπών «Στα τραγούδια λέμε Ναι», το «Μουσικό κουτί» και «Το αλάτι της γης». Μάλιστα, θα έχει ανδρομική ισχύ το ποσό από τις 3 Νοεμβρίου 2020.

Διαβάστε αναλυτικά

Έκτακτη συμβολική αποζημίωση στους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στις τέσσερις μουσικές εκπομπές της αποφάσισε η ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ΕΡT, συναισθανόμενη και ανταποκρινόμενη στις πρωτόγνωρα δύσκολες ώρες που βιώνουν οι άνθρωποι του Πολιτισμού (σκηνοθέτες, ηθοποιοί, συνθέτες, μουσικοί ερμηνευτές κ.ά.), λόγω της αναστολής της εργασίας τους που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, έχει ήδη λάβει την απόφαση της ενίσχυσης του κλάδου των ηθοποιών μέσα από την παραγωγή θεατρικών έργων στα ραδιοφωνικά της προγράμματα. Μέσω, επίσης, των τριών νέων σειρών που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1 προσφέρει εργασία σε εκατοντάδες ανθρώπους του χώρου της παραγωγής μυθοπλασίας.

Θέλοντας να βοηθήσει και τον κλάδο των ερμηνευτών, των τραγουδοποιών και των μουσικών, και ανταποκρινόμενη σε σχετικά αιτήματα, η ΕΡΤ αποφασίζει πλέον την έκτακτη οικονομική ενίσχυση και των μουσικών της τηλεοπτικών εκπομπών, προκειμένου οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και μουσικοί σε αυτές να μπορούν να λαμβάνουν μια συμβολική αποζημίωση εμφάνισης -μέχρι του ποσού των 300 ευρώ- για όσο διάστημα η πανδημία έχει επί της ουσίας ματαιώσει την επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Η εν λόγω απόφαση προβλέπει συγκεκριμένα την έκτακτη ενίσχυση μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο των εκπομπών «Στα τραγούδια λέμε Ναι», το «Μουσικό κουτί» και «Το αλάτι της γης». Θα έχει, μάλιστα, αναδρομική ισχύ από τις 3 Νοεμβρίου 2020, ημέρα που ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των χώρων θεάματος, ενώ θα διατηρηθεί έως την επαναλειτουργία τους μετά το πέρας της πανδημίας.

Η ίδια αναπροσαρμογή θα γίνει και για τους προσκεκλημένους τραγουδιστές και μουσικούς που συμμετέχουν στην εσωτερική μουσική παραγωγή της ΕΡΤ, «Η αυλή των χρωμάτων».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή-Αίτημα του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών:

“Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει” Μπήκαμε απότομα σε μία νέα εποχή πρακτικά νεκρή για το τραγούδι, πριν προλάβουμε να προσαρμοστούμε στο άγονο τοπίο που άφησαν πίσω τους οι συσσωρευμένες κρίσεις που έζησε ο κλάδος μας. Όλοι μας έχουμε υποστεί τις σκληρές συνέπειες της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας, της απελπιστικής συρρίκνωσης αλλά και απαξίωσης της δισκογραφίας, της εκμηδένισης των εσόδων μας από το πνευματικό δικαίωμα. Και εκείνο που μας είχε απομείνει, οι ζωντανές μας εμφανίσεις, γίνεται σιγά-σιγά μια μακρινή ανάμνηση.

Η πολιτεία αργεί (όπως αργούσε πάντα) να σταθεί στο πλευρό μας. Αλλά και όταν συμβαίνει αυτό προσφέρει πολύ λίγα για να επουλώσει τις πληγές.
Οι τύχες μας όμως εξακολουθούν να βρίσκονται στα χέρια μας. Παρά το ότι όλες οι σκηνές είναι κλειστές, μουσική εξακολουθεί να παράγεται και μάλιστα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ζωντανές και μη εκπομπές, αλλά και ραδιοφωνικά προγράμματα. Συμβαίνει όμως οι μοναδικοί που δεν ωφελούνται άμεσα από αυτό να είναι οι ίδιοι οι συντελεστές, δηλαδή οι τραγουδιστές και οι μουσικοί.

Το νεοσύστατο σωματείο μας έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες κι έχει παρέμβει επανειλημμένα στα θεσμικά όργανα αρκετών υπουργείων στους λίγους μήνες της ζωής του. Σήμερα όμως θέλει να απευθύνει ένα κάλεσμα προς όλους εσάς. Σήμερα θέλουμε να επιχειρήσουμε μια τομή, να τραβήξουμε μια γραμμή εκεί που θα έπρεπε να έχει χαραχτεί χρόνια πριν.
Θεωρούμε πως κάθε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ θα πρέπει να αποζημιώνεται για κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση, αλλά και όταν τραγουδά ζωντανά στο ραδιόφωνο.

Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν ενεργά την πρωτοβουλία μας, υπογράφοντας το κάλεσμα μας ώστε να πάψει να υπάρχει πλέον ζωντανή μουσική στην Ελληνική τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο (είτε πρόκειται για ζωντανές εκπομπές, είτε για δημιουργία περιεχομένου, streaming κτλ) χωρίς να εξασφαλίζεται ότι αμείβονται ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν.

Πρέπει επιτέλους να θεσμοθετηθεί (και το σωματείο μας είναι αποφασισμένο να παρέμβει ενεργά γι’ αυτό σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς) μια ελάχιστη αμοιβή που θα προβλέπεται για τους μουσικούς μας, τους τεχνικούς μας, τους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς, αλλά και για τους δημιουργούς ή τους συγγενείς τους όταν γίνονται αφιερώματα σε αυτούς καθώς και ένα συμβολικό ποσό που θα πηγαίνει στο ταμείο αλληλοβοήθειας του σωματείου προκειμένου να ενισχυθούν όσοι έχουν ανάγκες που δυσκολεύονται να καλύψουν.

Θεωρούμε αυτονόητό φυσικά (αλλά και τώρα περισσότερο από ποτέ πως μέσα σε αυτές τις εξοντωτικές για εμάς συνθήκες) πως όλοι οι φορείς παραγωγής προγράμματος θα πρέπει να τηρούν στο ακέραιο τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης που μας εκπροσωπούν.

Να τονίσουμε πως όλες σχεδόν οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν μεριμνήσει προς την ενίσχυση των εργαζόμενων στον πολιτισμό με πολύ σημαντικότερες παροχές από ότι η χώρα μας, αλλά και γενικότερα έχουν εκπονήσει τεράστιους προϋπολογισμούς στην συνολική προστασία του χώρου του Πολιτισμού τους.

Άλλωστε σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία και αλλού, δεν νοείται να υπάρξει ζωντανή μουσική στα προγράμματά τους, χωρίς την αντίστοιχη αμοιβή στους συμμετέχοντες. Και τα σωματεία του κλάδου υπερασπίζονται σθεναρά το κεκτημένο αυτό, μην επιτρέποντας στα μέλη τους να λάβουν μέρος χωρίς να έχει εξασφαλιστεί μια αμοιβή.

Είναι άδικο σε τέτοιες εποχές, όλοι να κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι την εργασία μας και την ίδια στιγμή εμείς να μην έχουμε στήριξη από πουθενά.
Το δωρεάν, μας τελείωσε φίλοι και συνεργάτες.

Μπορείτε να δηλώσετε την υποστήριξή σας στην κίνηση μας αυτή ανεξάρτητα από το αν είστε μέλος του σωματείου επικοινωνώντας μαζί μας στο παρακάτω e-mail: p.s.e.tragoudiston@gmail.com . Θέλουμε να πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και είμαστε βέβαιοι πως είμαστε αρκετά ισχυροί για να επιβάλουμε αυτό το δίκαιο αίτημα μας.
Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση ή παρέμβαση.
Σας ευχαριστούμε πολύ

Για το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών
Η Διοικούσα Επιτροπή
ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ: Πρόεδρος
ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ: Αντιπρόεδρος
ΜΑΝΤΖΟΥΦΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ: Γ. Γραμματέας
ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ: Ταμίας
ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ: Αν. Γ. Γραμματέας
ΤΣΙΤΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Αν. Ταμίας
ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ: Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Ακολουθούν υπογραφές συναδέλφων:
1. ARMANDO DANIEL(APURIMAC)
2. BLASIN CHRISTIAN
3. CUELLAR ANTONELLA
4. DRIGO JOANNA
5. JOSEPHINE
6. TEREZA
7. ΑΒΡΑΜΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
8. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
9. ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ
10. ΑΓΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
11. ΑΔΑΜΟΥ ΗΒΗ
12. ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
13. ΑΖΟΥΚΗ ΕΛΕΑΝΝΑ
14. ΑΛΕΞΙΑ
15. ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ
16. ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
17. ΑΛΚΑΙΟΥ ΛΕΝΑ
18. ΑΜΠΑΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
19. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
20. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
21. ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
22. ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
23. ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
24. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
25. ΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
26. ΑΝΤΙΠΑΡΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ(STAN)
27. ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
28. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΙΤΑ
29. ΑΠΟΔΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
30. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
31. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
32. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΖΙΝΑ
33. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
34. ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
35. ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΑΚΗΣ
36. ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
37. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
38. ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
39. ΑΧΝΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
40. ΒΑΖΑΙΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
41. ΒΑΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
42. ΒΑΡΣΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
43. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
44. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
45. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
46. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
47. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
48. ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
49. ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
50. ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ GAUTIER ΣΤΕΦΑΝΟΣ
51. ΒΕΡΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
52. ΒΕΡΜΗ ΑΘΗΝΑ
53. ΒΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
54. ΒΕΡΡΑ ΤΑΣΙΑ
55. ΒΕΡΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
56. ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
57. ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
58. ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ
59. ΒΙΣΣΗ ΛΙΑ
60. ΒΙΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
61. ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
62. ΒΟΛΑΝΗΣ SOTIS
63. ΒΟΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ
64. ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΝΟΝΑ
65. ΒΟΥΗΣ ΤΑΚΗΣ
66. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ
67. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
68. ΒΟΥΤΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
69. ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
70. ΓΑΙΤΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
71. ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
72. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
73. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
74. ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
75. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
76. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝ
77. ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ ΛΙΤΣΑ
78. ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΣΑΒΙΝΑ
79. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
80. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑ
81. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
82. ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
83. ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
84. ΓΚΑΙΦΥΛΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
85. ΓΚΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
86. ΓΛΥΚΕΡΙΑ
87. ΓΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
88. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
89. ΓΡΑΨΑΣ ΝΙΚΟΣ
90. ΔΑΛΕΚΟΥ ΝΙΚΟΛ
91. ΔΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
92. ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗ ΣΟΥΛΑ
93. ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
94. ΔΕΓΔΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
95. ΔΕΙΞΙΜΟΣ ΑΚΗΣ
96. ΔΕΚΕΡΙΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
97. ΔΕΚΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ
98. ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΦΟΙΒΟΣ
99. ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ
100. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
101. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
102. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ
103. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
104. ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΔΩΡΟΣ
105. ΔΗΜΟΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
106. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
107. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ
108. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
109. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
110. ΔΟΜΑΖΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
111. ΔΟΜΑΖΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
112. ΔΟΥΤΣΗ ΜΑΙΡΗ
113. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΗ
114. ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
115. ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
116. ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΣΟΦΙΑ
117. ΕΡΩΦΙΛΗ
118. ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
119. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
120. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
121. ΖΗΛΟΥ ΒΑΣΙΑ
122. ΖΗΝΑ ΠΕΓΚΥ
123. ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
124. ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ
125. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ
126. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
127. ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
128. ΖΟΥΡΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
129. ΖΩΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
130. ΖΩΗ ΕΙΡΗΝΗ
131. ΖΩΡΑ ΕΡΗ
132. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
133. ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
134. ΘΕΟΚΛΕΟΥΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
135. ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
136. ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
137. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
138. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
139. ΙΔΟΜΕΝΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
140. ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΤΕΡΗΣ
141. ΙΚΑΡΗ ΒΙΟΛΕΤΑ
142. ΙΜΒΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
143. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ
144. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
145. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
146. ΚΑΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
147. ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
148. ΚΑΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
149. ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
150. ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
151. ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΛΙΖΕΤΑ
152. ΚΑΛΛΙΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
153. ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΘΑΝΟΣ
154. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
155. ΚΑΝΑ ΜΕΛΙΝΑ
156. ΚΑΝΕΛΛΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑ
157. ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
158. ΚΑΠΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
159. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΝΑΝΤΙΑ
160. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ
161. ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
162. ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
163. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
164. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
165. ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ
166. ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ ΖΑΧΟΣ
167. ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
168. ΚΑΡΑΠΕΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
169. ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΙΚΥ
170. ΚΑΡΑΤΣΟΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
171. ΚΑΡΟΥΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
172. ΚΑΡΟΥΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
173. ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
174. ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΠΑΝΟΣ
175. ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΧΑΡΗΣ
176. ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
177. ΚΑΤΣΩΝΗ ΑΝΝΑ
178. ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ ΚΕΛΛΥ
179. ΚΕΦΑΛΑ ΤΖΩΡΤΖΙΑ
180. ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
181. ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ
182. ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗ ΑΛΕΚΟΥ
183. ΚΛΙΟΥΜΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
184. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
185. ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
186. ΚΟΜΙΝΗ ΠΑΟΛΑ
187. ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
188. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
189. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
190. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΤΑΚΗ
191. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
192. ΚΟΠΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
193. ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
194. ΚΟΡΚΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
195. ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΧΑΡΗΣ
196. ΚΟΤΟΝΙΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
197. ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
198. ΚΟΤΣΙΦΑΣ ΦΩΤΗΣ
199. ΚΟΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
200. ΚΟΥΚΛΑΚΗ ΟΛΓΑ
201. ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
202. ΚΟΥΛΛΙΑ ΚΑΙΤΗ
203. ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ(OTHERVIEW)
204. ΚΤΕΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
205. ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
206. ΚΥΡΑΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
207. ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ ΜΙΧΑΕΛΑ
208. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
209. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
210. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
211. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΘΙΑ
212. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΝΙΤΑ
213. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
214. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
215. ΚΩΣΤΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
216. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
217. ΛΑΓΓΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
218. ΛΑΓΟΥ ΕΛΕΝΗ
219. ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
220. ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΦΙΟΝΑ
221. ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
222. ΛΕΒΗΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ
223. ΛΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
224. ΛΕΓΑΚΗ ΚΟΡΙΝΑ
225. ΛΕΚΚΑ ΗΡΩ
226. ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
227. ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
228. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ)
229. ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ
230. ΛΙΒΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
231. ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
232. ΛΙΟΥΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
233. ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ
234. ΜΑΖΗ ΕΥΗ
235. ΜΑΘΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
236. ΜΑΚΑΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
237. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
238. ΜΑΚΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
239. ΜΑΚΡΗΣ ΧΑΡΗΣ
240. ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
241. ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
242. ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
243. ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
244. ΜΑΝΤΖΟΥΦΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
245. ΜΑΝΤΩ
246. ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
247. ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ ΑΝΝΑ
248. ΜΑΞΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
249. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΣΤΗΣ
250. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
251. ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
252. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
253. ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
254. ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
255. ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
256. ΜΑΡΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
257. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
258. ΜΑΤΣΟΥ ΦΑΙΗ
259. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΑΡΘΑ
260. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
261. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ-ΚΛΑΡΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΛΑΥΡΕΝΤΗ
262. ΜΕΖΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
263. ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
264. ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
265. ΜΕΡΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
266. ΜΗΤΡΙΤΣΑ ΕΥΤΥΧΙΑ
267. ΜΗΤΣΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
268. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
269. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
270. ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ
271. ΜΙΛΛΗ ΕΥΑ
272. ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΠΩΛΙΝΑ
273. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
274. ΜΟΡΕΛΕΩΝ ΜΑΡΘΑ
275. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
276. ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
277. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
278. ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
279. ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΑΝΝΑ
280. ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
281. ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
282. ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ ΠΕΝΝΥ
283. ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
284. ΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
285. ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
286. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
287. ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
288. ΜΠΙΛΙΔΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
289. ΜΠΟΤΑ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
290. ΜΠΟΥΛΟΥΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
291. ΜΠΟΥΣΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ
292. ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ
293. ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ(B.D. FOXMOOR)
294. ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
295. ΝΑΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
296. ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ
297. ΝΕΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
298. ΝΕΙΡΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
299. ΝΙΚΑΚΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ
300. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
301. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΣΟΦΙΑ
302. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
303. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
304. ΝΤΑΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
305. ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
306. ΝΤΑΝΤΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
307. ΝΤΙΝΑ ΕΛΕΝΗ
308. ΝΤΟΒΙΝΟΥ ΜΑΤΟΥΛΑ
309. ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
310. ΞΕΝΑΚΗ ΠΕΝΥ
311. ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
312. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
313. ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ
314. ΟΥΣΤΑΠΑΣΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
315. ΠΑΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
316. ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
317. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ
318. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ
319. ΠΑΝΟΣΙΑΝ ΜΑΡΙΑ
320. ΠΑΝΟΥ ΕΦΗ
321. ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
322. ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
323. ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
324. ΠΑΝΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
325. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
326. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
327. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
328. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ
329. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
330. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
331. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
332. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
333. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΝΑ
334. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ
335. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
336. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
337. ΠΑΠΑΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΛΑΥΡΕΝΤΗ
338. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
339. ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΜΙΚΑΕΛΛΑ
340. ΠΑΠΠΑ ΣΟΦΗ
341. ΠΑΡΙΣ
342. ΠΑΣΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
343. ΠΑΣΠΑΛΛΑ ΕΛΛΗ
344. ΠΑΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
345. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
346. ΠΑΤΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
347. ΠΕΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
348. ΠΕΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
349. ΠΕΤΑ ΕΛΕΝΗ
350. ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΧΑΡΗΣ
351. ΠΛΑΚΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
352. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
353. ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΒΙΚΤΩΡ
354. ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
355. ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
356. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΤΤΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
357. ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
358. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
359. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
360. ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
361. ΡΑΖΕΛΗ ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ
362. ΡΑΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
363. ΡΑΠΤΗ ΕΥΔΟΚΙΑ
364. ΡΑΣΟΥΛΗ ΝΑΤΑΛΙΑ
365. ΡΕΜΠΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
366. ΡΙΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
367. ΡΙΖΟΥ ΜΑΡΙΖΑ
368. ΡΙΖΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
369. ΡΟΥΣΚΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
370. ΡΟΥΣΣΟΥΝΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
371. ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
372. ΣΑΙΑ ΗΡΩ
373. ΣΑΚΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
374. ΣΑΚΚΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
375. ΣΑΜΙΟΥ ΑΝΤΖΥ
376. ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
377. ΣΑΡΑΜΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
378. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΛΕΑΣ
379. ΣΔΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
380. ΣΕΒΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
381. ΣΕΡΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
382. ΣΙΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
383. ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
384. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
385. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
386. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
387. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΜΕΛΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
388. ΣΙΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
389. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΜΑΡΙΝΑ
390. ΣΚΡΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
391. ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
392. ΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
393. ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
394. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΙΖΑ
395. ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
396. ΣΠΑΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
397. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
398. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
399. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΩ
400. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
401. ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
402. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΣΥ
403. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
404. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
405. ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
406. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ
407. ΣΤΟΚΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
408. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΦΡΟΣΩ
409. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
410. ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
411. ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
412. ΤΑΜΤΑ
413. ΤΑΝΑΓΡΗ ΜΕΛΙΝΑ
414. ΤΑΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
415. ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
416. ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
417. ΤΖΑΝΗΣ ΘΑΝΟΣ
418. ΤΖΙΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
419. ΤΟΝΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
420. ΤΟΠΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
421. ΤΟΥΡΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
422. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
423. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΒΑΣΩ
424. ΤΣΑΙΡΕΛΗ ΜΟΡΦΩ
425. ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
426. ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
427. ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
428. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
429. ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ
430. ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ΑΔΑΜ
431. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
432. ΤΣΑΧΡΑ ΕΥΑ
433. ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΠΕΠΗ
434. ΤΣΙΑΜΠΟΚΑΛΟΥ ΓΙΟΛΑΝΤΑ(SADAHZINIA)
435. ΤΣΙΜΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
436. ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
437. ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
438. ΤΣΙΤΡΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
439. ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
440. ΥΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
441. ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
442. ΦΑΣΙΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ
443. ΦΑΣΟΥΛΗ ΝΕΦΕΛΗ
444. ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
445. ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗ ΔΙΑΛΕΧΤΗ
446. ΦΟΡΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
447. ΦΡΑΓΛΟΥΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
448. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
449. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
450. ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
451. ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
452. ΧΑΛΚΙΑ ΓΙΩΤΑ
453. ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
454. ΧΑΛΚΙΤΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
455. ΧΑΡΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
456. ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
457. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
458. ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
459. ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
460. ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
461. ΧΟΥΡΣΟΥΛΙΔΟΥ ΜΗΔΕΙΑ
462. ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ
463. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
464. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
465. ΧΡΥΣΟΣ ΤΕΡΗΣ
466. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
467. ΧΡΥΣΠΑ
468. ΨΗΜΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
469. ΨΥΧΡΑΜΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ