Ανακοίνωση ΣΕΗ: Έκτακτη συνέλευση στο «Σχολείον της Αθήνας»

Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) στις 02/04/2021, καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 11 Απριλίου 2021* και ώρα 12:00, στο ανοιχτό θέατρο «Σχολείον της Αθήνας» (Πειραιώς 52, Πειραιάς) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός δράσης και έργου από την περασμένη ΓΣ (4/10/2020) έως και σήμερα
2. Πρόταση εκ μέρους Διοικητικού Συμβουλίου και Πειθαρχικού συμβουλίου διαγραφής μέλους κ. Δημήτρη Λιγνάδη
3. Περιπτώσεις καταγγελιών συναδέλφων κατά μη μελών μας – Τρόποι δράσης
4. Επόμενα βήματα – ΣΣΕ σε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. , εποπτευόμενους φορείς και ελεύθερο θέατρο: Πρώτη Συζήτηση
5. Κώδικας Δεοντολογίας στις κρατικές σκηνές – Πρώτη συζήτηση

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Όλα τα τακτικά μέλη που έχουν πληρώσει τις εισφορές τους μέχρι ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2020 (μπορείτε να το επαληθεύσετε από τις σχετικές σφραγίδες στην ατέλειά σας).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ πριν την έναρξη της Συνέλευσης, συνιστούμε σε όλα μας τα μέλη να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους μέχρι και την Παρασκευή 9/4/2021. Ελάτε σε επικοινωνία με την Γραμματεία μας για να ενημερωθείτε σχετικά.
  • ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ σε αυτές τις δύσκολες εποχές, με απόφαση του ΔΣ, για όσα μέλη έχουν μεγάλες οφειλές, είναι δυνατή η συμμετοχή μόνο στην συνέλευση με 9 ευρώ.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:

• Το #ΣΕΗ θα φροντίσει για την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Έτσι,
  • θα υπάρχει ομάδα ταξιθεσίας για την τήρηση των επιβεβλημένων αποστάσεων τόσο κατά την διάρκεια της, όσο και κατά την είσοδο.
  • η χρήση (ει δυνατόν διπλής) μάσκας θα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ καθ’ όλη τη διάρκεια.
  • θα γίνει θερμομέτρηση σε όλα τα μέλη κατά την είσοδό τους
  • στο βιβλίο παρόντων θα κρατείται και το κινητό τηλέφωνο, για λόγους ιχνηλάτησης.

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • Αρχής γενομένης από αύριο, όπως ακριβώς έγινε και με την ΣΣΕ του Εθνικού Θεάτρου, θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη μέσω mail το τελευταίο σχέδιο της ΣΣΕ του ελεύθερου Θεάτρου (2017), η τελευταία ισχύουσα σύμβαση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρα (2018), καθώς και κάποια πρότυπα κωδίκων δεοντολογίας,
    ώστε η συζήτηση του κλάδου να είναι όσο γίνεται πιο παραγωγικη.

* Ως πρώτη ημερομηνία της έκτακτης συνέλευσης ορίζεται η Τρίτη 6/4/2021. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία στην παραπάνω ημερομηνία, θα συνέλθει 2η Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 8/4/2021, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο και με την ίδια Ημερήσια Διάταξη. Αν και στην ημερομηνία αυτή δεν υπάρξει η νόμιμη απαρτία, τότε θα συνέλθει η 3η Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 και ώρα 12:00, στον ίδιο τόπο και με την ίδια Ημερήσια Διάταξη.