Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Μου έπιασε τα οπίσθια κατά τη διάρκεια γυρίσματος», κατέθεσε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Αντί να μου ζητήσει να μετακινηθώ ή να με πιάσει από το χέρι, μου έπιασε τα οπίσθια για να το κάνει. Ήταν ένα πιάσιμο σεξουαλικό, καταλαβαίνω ως γυναίκα. Αντέδρασα και φώναξα» τόνισε στην κατάθεση της η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η δίκη του σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου συνεχίζεται με καταθέσεις γνωστών ηθοποιών, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μετά από καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου.

Η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου ανέβηκε καταθέτοντας τη δική της εμπειρία με τον σκηνοθέτη.

«Για το περιστατικό δεν γνωρίζω τίποτα. Έχω προσωπική εμπειρία όχι σε κάτι τόσο βαρύ. Το 2005 δουλεύαμε στη σειρά “Έρωτας”. Έχει ένα έντονο, οξύθυμο, σεξιστικό χαρακτήρα. Σε ένα γύρισμα ήθελε να μετακινηθώ λίγα εκατοστά πιο μακριά. Αντί να μου ζητήσει να μετακινηθώ ή να με πιάσει από το χέρι, μου έπιασε τα οπίσθια για να το κάνει. Ήταν ένα πιάσιμο σεξουαλικό, καταλαβαίνω ως γυναίκα. Αντέδρασα και φώναξα. Ταράχτηκα περισσότερο επειδή είπε ”πώς κάνεις έτσι; Ένα πατρικό χάδι ήταν”. Εγώ έχω μια υπέροχη σχέση με τον μπαμπά μου και δεν μου έχει πιάσει ποτέ τα οπίσθια», κατέθεσε η ηθοποιός.

  • Εισαγγελέας: Πώς συνδέεται μια στιγμιαία θωπεία με μια πράξη βιασμού; Πώς πάει κάποιος από τη μια πίστα στην άλλη;
  • Μάρτυρας: Δεν έπεσα από τα σύννεφα, είπα. Δεν ξέρω πώς από το ένα φτάνεις στο άλλο. Θεωρώ πιο πιθανό.
  • Εισαγγελέας: Όποιος θωπεύει είναι εν δυνάμει βιαστής;
  • Μάρτυρας: Δεν είπα αυτό. Εγώ πάντως ένιωσα σαν βιασμένη.
  • Πρόεδρος: Ξέρετε για άλλες ηθοποιούς;
  • Μάρτυρας: Έχω ακούσει για την κυρία (αναφέρει το όνομα γνωστής ηθοποιού) και δύο ακόμη συναδέλφους. Έχω ακούσει ότι είναι ένας τρόπος του. Ότι ήταν πιο απότομος και βίαιος. Δεν μου έχει ξανασυμβεί με άλλον σκηνοθέτη. Εγώ επιδίωξα μετά να συνεργάζομαι με γυναίκες σκηνοθέτριες.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου υποστήριξε ότι σχεδόν δέκα χρόνια μετά το συμβάν δέχθηκε ένα «σχεδόν απειλητικό» τηλεφώνημα από τον κατηγορούμενο προκειμένου να σταματήσει να μιλάει για το τι συνέβη.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα πολιτιστικά και τηλεοπτικά νέα.