Δίκη Κωστόπουλου: «Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανίστηκε» κατέθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου

«Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα “τι κανείς; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω” Μαζεύτηκα όσο μπορούσα», λέει στην κατάθεση της η Κατερίνα Διδασκάλου.

Μετά την Μαρκέλλα Γιαννάτου, κατέθεσε και η Κατερίνα Διδασκάλου στη δίκη του Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασόπουλου.

«Την καταγγέλλουσα την γνώρισα όταν με προσέγγισε μετά την καταγγελία για να καταθέσω κι εγώ. Αυτόπτης δεν ήμουν, αλλά είμαι στη δυσάρεστη θέση να πω ότι την κοπέλα την πίστεψα γιατί μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον «κα**** πολύ». Η θέση του είναι στο κοντρόλ. Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα “τι κανείς; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω” Μαζεύτηκα όσο μπορούσα», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου στην κατάθεσή της. 

Κατήγγειλε μάλιστα ότι ο σκηνοθέτης δεν σταμάτησε εκεί αλλά προσπάθησε να διεισδύσει και εκείνη τον απώθησε. 

Και πρόσθεσε σε σχέση με την καταγγελία της: «Εγώ το είπα στο ΣΕΗ και ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας», υποστήριξε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;
  • Κ.Διδασκάλου: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πως βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερε αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.

Η δίκη του σκηνοθέτη συνεχίστηκε με την κατάθεση της ηθοποιού Μαρίας Τζομπανάκη

Η πρωταγωνίστρια του σήριαλ «Σασμός», το οποίο αρχικά σκηνοθετούσε ο κατηγορούμενος έως ότου εμπλακεί με τη δικαιοσύνη,  κατέθεσε στο δικαστήριο υψώνοντας γύρω του ασπίδα προστασίας από τις καταγγελίες.

«Ο άνθρωπος ήταν κατάπληκτος όταν έμαθε για την καταγγελία! Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Είναι συνεργάτης δεν είναι φίλος μου. Πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο βοηθούσε. Η εντύπωση μου από το 2001 ήταν πως ήταν πολύ καλός στη δουλειά του, πολύ καλός άνθρωπος», ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  • Πρόεδρος: Εκμεταλλευόταν τη θέση του;
  • Μ.Τζομπανάκη: Ποια θέση του; Έχουμε casting director.
  • Πρόεδρος: Η καταγγελία της κοπέλας;
  • Μ.Τζομπανάκη: Δε θέλω να μιλήσω για μια γυναίκα που ήρθε κι έκανε καταγγελία. Δεν ξέρω τι έχει περάσει στη ζωή της. Ήρθε εδώ και ορκίστηκε κι εγώ δε θα μιλήσω εναντίον καμίας γυναίκας. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για τον Κωστόπουλο. Θα εκπλαγώ αν ακούσω ότι συνάδελφοι μου τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση. Έχω δώσει όρκο και ήρθα να καταθέσω όσα γνωρίζω για τον ίδιο.
  • Υποστ. Κατηγορίας: Αν σας έλεγα για τις περιπέτειες του κ. Κωστόπουλου;
  • Μ.Τζομπανάκη: Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει κουμάντο στο κρεβάτι του.
  • Υποστ. Κατηγορίας: Αυτή είναι η ηθική σας προσέγγιση στη ζωή…
  • Μ.Τζομπανάκη: Το ποια είμαι και το ποια είναι η κοινωνική μου ταυτότητα φαίνεται από το παιδί μου. Σε εσάς μιλάω! Εμείς στην Κρήτη λέμε «στο αδύναμο άλογο κολλάνε η αλογόμυγες». 

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα πολιτιστικά και τηλεοπτικά νέα.