Η Άννα Βίσση αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου

Η Άννα Βίσση αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ, ύστερα από πτώση σε σκάλες.

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο κι έγραψε για την απώλεια της τραγουδίστριας:

«Κι ενώ είμαστε σε διακοπές ακούς το αδιανόητο: «η Λιζέτα έφυγε»…Η ζωή παύει… Η ζωή συνεχίζεται… Η ζωή πονάει… Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς … τόσο άδικα … Σ’αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι το χαρακτηριστικό γέλιο σου και την λαχτάρα σου να τραγουδάς…Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα Αιώνιο κορίτσι!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λιζέτα Νικολάου γεννήθηκε το 1951. Ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ πρωτοπαρουσιάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές Μαρκόπουλο, Τσιτσάνη, Γαργανουράκη, Μοσχολιού, Γαλάνη και άλλους. Είχε παντρευτεί με τον Γιώργο Λιάνη και είχαν αποκτήσει τον γιο τους Αλέξανδρο.

Χάρις Αλεξίου, Λιζέτα Νικολάου, Άννα Βίσση

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ