Ισχυρή αυτοδυναμία ΝΔ – Αύριο η ορκωμοσία Μητσοτάκη – Η Λίνα Μενδώνη επιστρέφει στο Υπουργείο Πολιτισμού

Ισχυρή αυτοδυναμία για τη ΝΔ με 158 έδρες. Αύριο θα γίνει η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και το απόγευμα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Ισχυρή αυτοδυναμία για τη ΝΔ με 158 έδρες, ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με 48 έδρες, το ΠΑΣΟΚ με 32 έδρες, το ΚΚΕ με 20 έδρες , οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ με 12 έδρες, η Ελληνική Λύση με 12 έδρες, η Νίκη με 10 έδρες και η Πλεύση Ελευθερίας με 8 έδρες, μέχρι στιγμής με ενσωμάτωση 97,81.

Αύριο, στις 11:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα παραλάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δυο ώρες αργότερα, στις 13:00 θα γίνει και η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το απόγευμα θα ανακοινωθεί και η νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με την Λίνα Μενδώνη να επιστρέφει στο Υπουργείο Πολιτισμού, σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.