Πέθανε ο Σταμάτης Γιατράκος

Ο μουσικός επιμελητής και παραγωγός είχε ‘ντύσει’ τις τηλεοπτικές σειρές «Το κόκκινο δωμάτιο», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Σαββατογεννημενες», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Σε ηλικία 65 ετών πέθανε ο μουσικός επιμελητής τηλεοπτικών κυρίως σειρών και παραγωγός ο Σταμάτης Γιατράκος.

Είχε ‘ντύσει’ σειρές της τηλεόρασης, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ενώ συνεργάστηκε για χρόνια με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Για την απώλεια του Σταμάτη Γιατράκου η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook, «Ο Σταματης Γιατράκος ο φίλος, ο συνεργάτης, ο υπέροχος άνθρωπος που γέμισε τη ζωή μας με μουσικές εξαίσιες δεν μένει πια εδώ.
Πονάει πολύ αυτό, Σταμάτη. Και τον Γιώργο κι εμένα κι όλους όσοι σε αγαπήσαμε».

Ο ίδιος με την κιθάρα και τις συνθέσεις του άφησε μεγάλη ιστορία στην ελληνική ροκ σκηνή. Την είδηση του θανάτου του, γνωστοποίησε ο αδερφός του Νίκος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείγμα της δουλειάς του στην τηλεόραση αποτελούν οι σειρές «Το κόκκινο δωμάτιο», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Σαββατογεννημενες», «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», «Η πολυκατοικία», «Η τούρτα της μαμάς», «Η τελευταία παράσταση», «50-50». Ενώ στο θεατρο «Χαμάμ Γυναικών» γ2018), «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» (2021), «10 μικροί νέγροι» (2019), «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» (2017).

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.