Νατάσσα Μποφίλιου: «Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου – Είμαι με την αλληλεγγύη»

Με ανάρτηση της στο instagram η δημοφιλής ερμηνεύτρια απάντησε σε όσους διαστρεβλώνουν τις θέσεις της, την πολιτική ιδεολογία και την ανθρωπιστική της αλληλεγγύη. Η δράση της άλλωστε εδώ 19 χρόνια στον χώρο της τέχνης είναι ξεκάθαρη.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία, η Νατάσσα Μποφίλιου για άλλη μια φορά βρίσκεται στα πυρά όσων διαστρεβλώνουν την αλήθεια της, αναφέροντας «Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη.»

Κλείνοντας τονίζει, «Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και με κάνει άλλη μια φορά βορά στη διαστρέβλωση των θέσεων μου, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.