Πέθανε ο Γιώργος Τσοπάνης, ο στιχουργός της μεγάλης επιτυχίας «Αν είσαι ένα αστέρι»

Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης, στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, για τον οποίο έγραψε το τραγούδι «Αν είσαι ένα αστέρι».

Ο στιχουργός από την Κατερίνη είχε στο ενεργητικό του πολλές μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Μην αργείς» ή το «Ένα ψέμα» σε συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη, αλλά και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως το «Έτσι σ’ αγάπησα» του Βασίλη Καρρά, το «Εγώ για σένα» και «Η αγάπη αυτή» του Χολίδη κ.α. .

Ο Νίκος Βέρτης για την απώλεια του στενού του συνεργάτη έγραψε στα social media: «Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι … Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Vertis (@nvertis)

Τον στιχουργό αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook και η Όλγα Βλαχοπούλου. Την ανάρτησή της συνόδευσε με το τραγούδι «Πόσο σ’αγαπώ» του Νίκου Βέρτη και έγραψε:

«Γιώργο με ακούς; Δεν γίνεται να μη με ακούς. 12 χρόνια τώρα με άκουγες καθημερινά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία. Πόση αγάπη θεέ μου, πόσο μοίρασμα. Είναι η πρώτη φορά που έχω θυμώσει μαζί σου..συγχώρεσε με για αυτό Γιώργο? Δεν θα ξεχάσω τίποτα. Στο υπόσχομαι. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις από μέσα μου ποτέ … Σε ακούω ακόμα να γελάς με εκείνο το τηλεφώνημα.. ξέρεις εσύ..βασικά μόνο εσύ ξέρεις.. σε αγαπώ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.