Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Συριώτης

Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Συριώτης, με σημαντικές συνεργασίες στο Εθνικό Θέατρο. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε, όπως οι «Μικρομεσαίοι» του Γιάννη Δαλιανίδη.

Ο γιος του Χρήστος Συριώτης έγραψε στα social για την απώλεια πατέρα του, «Αντίο πατέρα μου… Αντίο κόσμε μου… Πέτα ψηλά».

Ο Θόδωρος Συριώτης συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους, όπως με το Ελληνικό λαϊκό Θέατρο του Μάνου Κατράκη, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό του Εθνικού Θεάτρου το 1959 και παρέμεινε ως μόνιμο στέλεχος επί σειρά ετών μέχρι και το 1989.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Μικρομεσαίοι». Ήταν μια τηλεοπτική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη που προβλήθηκε την περίοδο 1992-1993 και αναφερόταν στην ελληνική καθημερινότητα της εποχής.

Στη μακροχρόνια συνεργασία του με το Εθνικό Θέατρο, ο Θεόδωρος Συριώτης συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως Αλέξη Μινώτη, Αλέξη Σολωμό, Τάκη Μουζενίδη, Κωστή Μιχαηλίδη, Γιώργο Σεβαστίκογλου, Σπύρο Ευαγγελάτο, Ζύλ Ντασέν και άλλους.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ