Πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι

Ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι πέθανε πριν από λίγες ώρες, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Πέθανε ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι, η οποία φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα στον 68ο Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό της Eurovision στο Μαλμέ της Σουηδίας με το τραγούδι «ZARI».

Ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι πέθανε πριν από λίγες ώρες, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με το zappit.gr.

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν, ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής που είχε δώσει η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή Στούντιο 4, είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία της μητέρας της με τον πατέρα της, αλλά και για την άγνωστη αδελφή της, η οποία ζει στο Σουδάν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά», είχε αναφέρει αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες», είχε αποκαλύψει η Μαρίνα Σάττι.

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ