Αναβολή για το 2022 πήρε το prequel της τηλεοπτικής σειράς «Sopranos»

Ο Covid-19 βλάπτει σοβαρά (και) τις εταιρείες παραγωγής. Τον Απρίλιο του 2020 η Warner Bros ανέβαλε την προβολή του prequel των Sopranos, με τίτλο «The Many Saints of Newark» όπου θα περιγράφει τα πρώτα χρόνια της ζωής του πιο γνωστού τηλεοπτικού μαφιόζου, Τόνι Σοπράνο και πως έφτασε να γίνει το μεγάλο «Κάπο) –για τους μη μυημένους, αφεντικό-.

Αρχικά, ήταν να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, αλλά πήρε νέα ημερομηνία στις 12 Μαρτίου 2021. Όμως, ούτε αυτό ισχύει αφού η παραγωγή φοβάται πως τα πράγματα με την παγκόσμια πανδημία θα είναι ακόμα σε εξέλιξη. Έτσι, ανακοινώθηκε πως το φανατικό κοινό της σειράς θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου του 2022. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να παιχτεί στην συνδρομητική πλατφόρμα του HBO Max, αν και έχουν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και άλλα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το AMC.

Το θέμα, όμως, που απασχολεί τους υπεύθυνους είναι πως θέλουν να ρίξουν στην κούρσα των Όσκαρς το «The Many Saints of Newark» και δεν θέλουν να το κάψουν. Όπως, και να έχει τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού η κατάσταση είναι δύσκολη και κάθε προγραμματισμός είναι, μάλλον, παρακινδυνευμένος.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Αμερικανός Άλαν Τέιλορ, γνωστός από το Game of Thrones (2011) και το Εξολοθρευτής: Γένεsys (2015). Τον ρόλο του νεαρού Τόνι Σοπράνο θα ερμηνεύσει ο Μάικλ Γκαντολφίνι, γιος του Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2013, του πρώτου τηλεοπτικού γκάνγκστερ, σκορπίζοντας συγκίνηση σε όλους τους συντελεστές της ταινίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να θυμίσουμε πως η τηλεοπτική σειρά του HBO «Οι Σοπράνος» (The Sopranos) έκανε πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου 1999 και αφηγείται την ιστορία του μαφιόζου Τόνι Σοπράνο, της ιδιαίτερης οικογένειάς του και του αδίστακτου υποκόσμου του Νιου Τζέρσι. Η σειρά πήγε 6 σεζόν και το φινάλε θεωρείται από πολλούς το πιο σοκαριστικό που έχει υπάρξει., εγώ νόμιζα πως ήταν του LOST… anyway. Το Σωματείο Αμερικάνων Σεναριογράφων την έχει κατατάξει στην 1η θέση των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών, ενώ έχει λάβει πλήθος βραβείων.