Η Εριέττα και το βιβλίο της φαντασίας, της Μαριάμ Πολυγένη, σε εικονογράφηση Μαριάννας Συμεωνίδου

Το βιβλίο που θα διαβάσετε, είναι ένα αλλιώτικο βιβλίο. Μια ιστορία γεμάτη από φαντασία και δίψα για γνώση!

Η ηρωίδα μας, η Εριέττα, μετά από τόσα συναρπαστικά ταξίδια γνώσης στις σελίδες του Βιβλίου Φαντασίας, νιώθει πιο έξυπνη από όσα είχε μάθει μαζί του κι ανυπομονεί για τα επόμενα ταξίδια της παρέα με τα υπόλοιπα βιβλία της βιβλιοθήκης της. Έπαψε πια να αγνοεί τα βιβλία της κι υποσχέθηκε στον εαυτό της, να ξοδεύει περισσότερο χρόνο σε ό,τι αγαπά. Γιατί, κανείς δεν ξεχνά ό,τι αγάπησε κι ό,τι διδάχθηκε…

Το Βιβλίο περιέχει QR Code με την αφήγηση του βιβλίου σε ηχητικό αρχείο. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν στην Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Μαριάμ Πολυγένη γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ένα Χριστουγεννιάτικο μεσημέρι κι από τότε μέχρι και σήμερα, προσπαθεί να διατηρεί τη μαγεία των γιορτών με κάθε τρόπο στη ζωή της. Ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι η δημιουργία.

Δημιουργική από μικρή, μπήκε πολύ νωρίς στους τομείς της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας με παρουσιάσεις τηλεοπτικών εκπομπών στη Θεσσαλική τηλεόραση T.R.T. και στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA T.V. Την κέρδισε όμως περισσότερο από κάθε άλλο μέσο το ραδιόφωνο, όπου από το 1997 μέχρι και σήμερα τα κάνει όλα «Γης…Μαριάμ» πίσω από ένα μικρόφωνο.

Κειμενογράφος σε διαφημιστικές εταιρίες, εκφωνήτρια σε παραγωγές ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών spots κι αφηγήτρια σε δύο κινηματογραφικά projects μέχρι στιγμής.  Υπήρξε αρχισυντάκτρια σε sites μεγάλης επισκεψιμότητας αλλά τα τελευταία 2 χρόνια αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της. Ένα όραμα που είχε πολλά χρόνια πριν, για έναν ιστότοπο θετικών και μόνο ειδήσεων, που θα γεμίζει με αισιοδοξία τις ζωές των επισκεπτών του και θα διαδίδει κάθε πράξη καλοσύνης που συνέβη στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάπως έτσι ήρθε στη ζωή της το www.e-motions.gr κι η ίδια αναθεώρησε κάθε άποψή της σχετικά με το τι είναι σπουδαίο στη ζωή. «Είναι καλό να είσαι σπουδαίος, αλλά είναι πιο σπουδαίο να είσαι καλός»…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.