Ο καιρός σήμερα: Αίθριος με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές

Η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στα δυτικά νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά από το μεσημέρι. 

Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. 

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το βράδυ στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 18 με 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές και οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Ακολουθήστε το tetragwno.gr στο Google News και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebooktwitter και instragram για να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις πολιτιστικές και τηλεοπτικές ειδήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ