top10. Τι συνέβη την εβδομάδα που μας πέρασε!

Όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ό,τι κυκλοφόρησε, οι καλύτερες στιγμές και οι πιο σημαντικές ειδήσεις στο top10 του tetragwno.gr. Η στήλη που μας ενημερώνει κάθε Παρασκευή με τα πιο ενδιαφέροντα, viral ή μη, γεγονότα από την Βίκυ Μπάκου.

  1. Έκλεισε οριστικά ύστερα από 14 χρόνια η υπόθεση του μικρού Άλεξ από την Βέροια, ο οποίος έχασε την ζωή του ύστερα από ξυλοδαρμό των συμμαθητών του το 2006.
  2. Ανακοινώθηκε η παράταση των μέτρων στην Ελλάδα μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.
  3. Ένα story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έκανε η Τζένιφερ Άνιστον και έγινε viral. Το post μιλά για την αγάπη και εξηγεί πόσο ωραίο είναι να αγαπάμε. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω.
  1. Μία 29χρονη στην Μεγάλη Βρετανία εξαπάτησε φίλους και γνωστούς ότι πάσχει από καρκίνο προκειμένου να παντρευτεί στην απόλυτη χλιδή με τα χρήματα που θα πρόσφεραν στην σελίδα GoFundMe, όπου έφτιαξε η ίδια.
  2. Η πιο λαχταριστή κιθάρα έχει φτιαχτεί από 26 κιλά σοκολάτας. Δείτε παρακάτω το βίντεo.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
  1. Η είδηση του θετικού τεστ κορονοϊού δεν πτόησε την 29 Λόρεν απ’ την Καλιφόρνια και τον σύντροφό της να παντρευτούν σε καραντίνα.
  1. Επέστρεψε στην γη ένα τμήμα πυραύλου όπου είχε εκτοξευθεί στην σελίδα το 1966 όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία.
  2. Έφυγε από την ζωή η Δάφνη Σκούρα μία σημαντική ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου με έντονη αντιστασιακή δράση. Η κηδεία της έγινε χθες, 3/12, στο Μάτι Αττικής.
  3. Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 79 ετών ο Πατ Πάτερσον, ο πρώτος ανοιχτά γκέι επαγγελματίας παλαιστής χωρίς να έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια του θανάτου.
  4. Ακούστε το καινούργιο τραγούδι της Σοφίας Μανουσάκη.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ